Pilot xenon sets

Pilot Digital Line Series

De gepatenteerde Pilot Digital Line serie is speciaal bedoeld voor de nieuwste generaties auto’s, bestelwagens, vrachtwagens en motoren waarbij de boordelektronica ook de verlichting bewaakt (canbus-systeem).

De Pilot Digital Line bestaat uit volledig nieuw ontworpen ballasten, lampen en een door Pilot Nederland ontwikkelde module, die actief communiceert met de lichtcontrole module van de auto zodat de energiezuinige xenonverlichting probleemloos werkt. Dit is goed nieuws voor iedereen die graag goed en veilig zicht wil voor een aantrekkelijke prijs.

De unieke Pilot Digital Line xenon veroorzaakt geen storing op de regeleenheden (o.a. boodcomputer/ canbus systeem) van het voertuig en is eenvoudig te monteren. De kit bestaat uit een set digitale ballasten,  een set krachtige xenonlampen en de gepatenteerde Pilot Digital Kabel met:

–          vernieuwde waterdichte connectoren;
–          ledcontrole voor het stellen van diagnose;
–          IP65 dubbele zekering houder.

De montage blijft even simpel als met alle Pilot xenonkits waarbij verkeerd aansluiten vrijwel onmogelijk is. Via een led-signaal op de Pilot Digital Line module kan de gebruiker uitlezen hoe de communicatie tussen de xenonverlichting en de lichtmodule van het voertuig verloopt. Voor vakkundige installatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van de Pilot inbouwstations.

Pilot™ Digital Line 12V

Voor motoren en auto’s met ‘lichtbewaking’ (canbus) maar zonder start/stop systeem is de Pilot Digital Line 12V beschikbaar. De set is leverbaar als monokit en als duokit. De Pilot Digital Line is momenteel verkrijgbaar in de meest voorkomende fittingmaten en  in de meest gangbare kleurtemperaturen. De Pilot Digital Line Duoset bestaat uit: 2 x Digital Line ballast 2 x Digital Line lamp 1 x Digital Line module

digital line
digital line + doos2

Pilot™ Digital Line Plus 12V

De Pilot Digital Line Plus is verkrijgbaar voor voertuigen met ‘lichtbewaking’ (canbus) die tevens zijn uitgerust met een start/stop systeem. De set is extra afgeschermd voor signaalstoringen (o.a. radiostoring) en uitgerust met xenonlampen met verhoogde lichtopbrengst. De set is dus ook uitermate geschikt voor personen met een behoefte aan extra zicht, of voor voertuigen waar signaalstoringen optreden. De ballasten in de Digital Line Plus hebben een versnelde startfunctie (de lampen zijn direct op sterkte), waardoor deze ook uitermate geschikt zijn voor montage in groot licht. De Pilot Digital Line Duoset bestaat uit: 2 x Digital Line Plus ballast (extra EMC afgeschermd met snelstart) 2 x Digital Line Plus lamp (High Power lampen met 20% extra lichtopbrengst) 1 x Digital Line Plus module (inclusief start/stop module) De Pilot Digital Line is momenteel verkrijgbaar voor H1 en H7 fittingen, in de kleuren 5500k en 6500k.

Pilot Pro Line Series

pilot 12V

Pilot™ PRO Line 12V

De Pro Line xenonkit is geschikt voor voertuigen zonder lichtcontrole of terwijl Can bus systemen genoemd. De set is leverbaar in alle kleuren en fittingen, en is beschikbaar als mono- of duokit. De kit bestaat uit 2 Pilot Pro Line ballasten, 2 Pilot xenonlampen, aansluitmateriaal en een handleiding.

  • Geschikt voor auto’s zonder lichtcontrole
  • Storingsvrij
  • Lampen met metalen voet

Pilot™ Pro Line 24V

De Pilot Pro Line 24V set is alleen leverbaar als duokit en geschikt voor 24V voertuigen zonder lichtcontrole. De kit bestaat uit 2 Pilot Pro Line 24V ballasten, 2 Pilot 24V xenonlampen, aansluitmateriaal en een handleiding.

  • Geschikt voor voertuigen zonder lichtcontrole
  • Storingsvrij
  • Lampen met metalen voet
pilot 12V