Pilot xenon reviews en Media

Licht in de duisternis

Er komt een nieuwe lichting verlichting aan. Het is binnen niet al te lange tijd afgelopen met de standaard autolamp. De laatste jaren zijn er veel innovaties geweest en is de verlichting van de auto veel helderder, zuiniger en mooier geworden. Car en hifi zet een aantal oplossingen voor je op een rij.

BI – ZONDER ZICHT

In motorplus 12/2007 publiceerden we een artikel over xenon verlichting, waarbij ook de montage van een xenon dimlicht ter sprake kwam. Maar wie ook groot xenon licht wil, komt uit bij een zogeheten Bi-Xenon. We volgen de montage op motorfiets.

IK XIE, IK XIE WAT JIJ NIET XIET

Over het nut en de noodzaak van xenon verlichting is veel te zeggen. Maar het inbouwen gaat met de nieuwe set van Pilot wel een stuk makkelijker. De voorschakeling is een stuk klein dan bij de andere sets.

Aftermarket xenon verlichting

Aftermarket xenon verlichting voor auto’s, trucks en motoren vormt inmiddels een alternatief voor de standaard halogeenverlichting.

Xenon achteraf

Inbouw achteraf van xenon verlichting is tegenwoordig simpel en zeer betaalbaar. De hogere lichtopbrengst en de lange levensduur maken het de moeite waard.

Verbeterde Pilot xenon verlichting

Pilot xenon verlichting is onlangs sterk verbeterd waardoor de inbouw nog eenvoudiger is en deze verlichting volgens de fabrikant niet onderdoet voor dure originele systemen.

Lees volledig artikel Download