Accessoires

Automatische Hoogteregeling

De hoogteregeling van Pilot is bedoeld voor auto’s waarbij het verplicht is deze te voeren. Deze hoogteregeling zorgt ervoor dat bij het zakken van de achterzijde van het voertuig de koplampen zich automatisch naar het juiste niveau stellen. Het inbouwen van deze automatische hoogteregeling kan uitsluitend bij een door Pilot hiervoor erkende dealer. Deze wordt samen met een koplampreinigingsinstallatie gemonteerd.


Hoogteregeling module

Dit systeem zorgt ervoor dat de koplampen altijd op de juiste hoogte afgesteld staan, onafhankelijk of uw voertuig geladen of ongeladen is. Het systeem is eenvoudig zelf te monteren en te programmeren door middel van bijgeleverd kabelsets en setter.

Artikel nummer: ALS1

als

Koplampreinigingsinstallatie

Met een koplampreinigingsinstallatie van Pilot is het makkelijk uw koplampen te reiniging, zodoende kunt u minder snel uw tegenliggers verblinden. Deze word in de meeste gevallen in combinatie met een automatische hoogteregeling geïnstalleerd.


Koplampreiniging

Een koplampreinigingsinstallatie zorgt ervoor dat de koplampen gereinigd worden aan de buitenzijde, zodat het zicht en lichtbeeld goed blijven. Deze koplampreinigingsinstallatie is eenvoudig te monteren tussen de originele ruitensproeiers.

Artikel nummer: ALS2

als2
als5

Koplampreiniging Hoge druk

Deze koplampreinigingsinstallatie is eenvoudig aan te sluiten op de 12V+kabel van de originele ruitensproeiermotor. De 1 liter tank, in combinatie met de krachtige geïntegreerde gelijkspanning pomp, zorgt ervoor dat de koplampen van de auto perfect worden schoon gesproeid.

Artikel nummer: ALS5

Koplampreinigingsinstallatie

Om de dagrijverlichting op de juiste manier te laten functioneren, heeft Pilot twee soorten relais ontwikkeld. Deze zorgen ervoor dat je dagrijverlichting aan gaat bij het aanzetten van het contact (motor startpositie, en dat de dagrijverlichting uitgaat (art. 6164) of dimt (art. 6433) bij het aanzetten van de dimlichten en overige verlichting. Deze zijn ook toepasbaar in voertuigen met lichtcontrole. De relais zijn eenvoudig monteerbaar door middel van de bijgeleverde kabelsets.

6164

Relais voor dagrijverlichting
schakelbaar
Artikel nummer: 6164

6433

Relais voor dagrijverlichting
dimbaar
Artikel nummer: 6433